nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Deze website wordt beheerd door Allesvooruwtuin.nl. Bij bezoek aan deze website kan Allesvooruwtuin.nl  gegevens van u verwerken.

Bijvoorbeeld door het plaatsen van een bestelling of door de aanvraag van een monsterstukje. Allesvooruwtuin.nl waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden slechts gebruikt voor de doeleinden waarvoor u het informatieverzoek heeft gedaan. Uw persoonsgegevens worden door Allesvooruwtuin.nl  beschermd en u kunt bepaalde rechten uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit ‘Privacy Statement' geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van ‘cookies' op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Gegevensverwerking
Met betrekking tot cliënten en bezoekers van deze website verzamelt en verwerkt
Allesvooruwtuin.nl informatie ten behoeve van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Ook wil zij monitoren of deze website voldoende aansluit op de wensen van haar klanten. In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op het aanbieden van informatie over Allesvooruwtuin.nl.Uw persoonlijke gegevens worden vanzelfsprekend niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

Cookies
Er wordt alleen een cookie op uw computer geplaatst wanneer u ons winkelwagensysteem gebruikt. Hierdoor kunnen wij voor u gedurende uw bezoek aan onze online shop uw bestelling bijhouden. Na het bestellen wordt de cookie weer verwijderd.

Google Analytics
Ook gebruikt deze website Google Analytics. Google slaat van uw bezoek algemene gegevens op zodat
Allesvooruwtuin.nl de bezoekersstatistieken van de website kan monitoren.

Websites van derden
Dit Privacy Statement is niet van toepassing op eventuele websites van derden die via deze website door links kunnen worden bezocht.

Vragen
Voor vragen over dit Privacy Statement en de wijze waarop
Allesvooruwtuin.nl eventuele door u verstrekte persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met Allesvooruwtuin.nl.

Wijzigingen Privacy Statement
Allesvooruwtuin.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om het Privacy Statement met enige regelmaat te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.