Veel-gestelde-vragen

Veel gestelde vragen

 

Heeft u vragen die hieronder niet beantwoord worden, neemt u dan gerust contact met ons op
 


 
Levertijden
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?
Op dit moment zijn alle vloeren uit voorraad leverbaar en wordt een bestelling, in overleg met u, binnen 2-3 werkdagen bezorgd (of op een ander moment naar keuze, overleg gerust met ons via telefoon 053-4788380).
 
Nadat u een bestelling heeft geplaatst in onze webshop ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail waarna er een afleverafspraak met u wordt ingepland.
 
Onze planningsafdeling maakt een afleverafspraak in een geschat tijdsblok van 2 uur (bijv. uw bestelling wordt 30-05-2025 afgeleverd tussen 8.00 en 10.00 uur)
Onze chauffeur zal op de aflever dag 30 minuten voor aankomst contact met u opnemen op het bij ons bekende telefoonnummer. Hierdoor hoeft u niet onnodig thuis te wachten.
 
U kunt uw bestelling per PIN of contant aan onze chauffeurs voldoen. Let wel gezien de veiligheid van onze chauffeurs verzoeken wij u vriendelijk uw bestelling per PIN te voldoen.
 
Neemt u gerust contact met ons op voor overige vragen over de levering.

Composiet vlonder monster aanvragen


      Hoe lang duurt het voordat ik het aangevraagde monster ontvang?
Normaliter ontvangt u het monster binnen 48 uur, uiteraard streven wij naar een zo snel mogelijke verzending. Heeft u uw monster niet binnen 3 werkdagen ontvangen neemt u dan even contact met ons op.
      Mag ik meerdere monsters tegelijk aanvragen?
Uiteraard kunt u indien u twijfelt over de te kiezen kleur meerdere monsters aanvragen. U dient dan het formulier op de voorpagina meerdere keren te verzenden.
 

Prijzen & bezorgkosten

      Ik zie op internet veel verschillende prijzen, bent u echt de voordeligste?
Er worden op internet helaas ook veel composiet of houtcomposiet vlonderplanken aangeboden van slechte kwaliteit. Onze goedkoopste prijs/kwaliteit verhouding is bepaald op de hoogwaardige kwaliteit bamboe composiet die wij leveren. Met aanbieders van vergelijkbare kwaliteit en service bieden wij de voordeligste prijs. 
 
Wij bieden 5 jaar garantie. Wij staan achter ons product. Indien u twijfelt vraagt u dan gerust eerst een monster aan, u zult overtuigd zijn van de kwaliteit van ons product.
 
     Wat zijn de bezorgkosten?
Wat betreft de levering kunt u kiezen voor 3 opties:

1. Zelf de bestelling afhalen bij ons magazijn te Almelo uiteraard is dit voor u gratis
.
2. Laten bezorgen binnen Nederland € 89,95 per levering (mits gecombineerd, mocht levering op de voorgestelde datum niet mogelijk zijn en binnen korte tijd niet te combineren zijn dan bedragen de bezorgkosten voor separate levering € 129,95).

3. Laten bezorgen binnen België, € 139,95 per levering (mits gecombineerd, mocht levering op de voorgestelde datum niet mogelijk zijn en binnen korte tijd niet te combineren zijn dan bedragen de bezorgkosten voor separate levering € 199,95).

Bij kleine (na)bestellingen kunnen wij het ook per post versturen, hierbij worden de kosten voor verzending via Post NL of een andere post-verzendorganisatie aan u berekent. Deze kosten worden vooraf aan u doorgegeven en zullen in de meeste gevallen € 8,95 bedragen.

 
     Zijn uw prijzen inclusief of exclusief BTW?