TOP WALL Los Composiet schutting deel licht grijs 38x200x1840mm
0 Reviews | Review toevoegen

Alles voor uw tuin .nl heeft een zeer fraaie en solide schutting ontwikkeld voor zowel de particuliere markt als voor bedrijfsmatige toepassingen. Deze schutting is gemaakt van composiet en bevat deze

€ 25,95
Prijs per Lengte

 

Aantal: 
Bestellen

Alles voor uw tuin .nl heeft een zeer fraaie en solide schutting ontwikkeld voor zowel de particuliere markt als voor bedrijfsmatige toepassingen. Deze schutting is gemaakt van composiet en bevat dezelfde sterke eigenschappen als onze composiet vlonderplanken. 
 

U ontvangt:

  • Prijs is per losse lengte van 184cm Licht grijs. Het deel is aan de bovenzijde voorzien van een veer en aan de onderzijde van een groef, hierdoor kunnen de delen eenvoudig gestapeld worden. 
​Let op! voor de aan de bovenkant van uw schutting leveren wij speciale topplanken, deze topplanken zijn aan de bovenkant afgevlakt. 

De afmeting van de onderdelen bedraagt:
  • Schuttingdeel: 38x200x1840mm
  • De werkende lengte van één schuttingdeel bedraagt 1880mm (dit is inclusief de palen aan weerskanten).
 
Plaatsen

Plaatsen van een schutting is niet inbegrepen, maar onze ALLIN pakketten zijn vrij eenvoudig te monteren, zeker met behulp van een handige kennis. 

Heeft u vragen alvorens u wilt bestellen neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.